Venio te ajuta sa gasesti producatorii si furnizorii autohtoni

Mai toate afacerile au avut și au în continuare pierderi majore din cauza virusului Covid-19. Ultima cale de scăpare  a acestora îl reprezintă domeniul online, unde își pot promova produsele și serviciile. Există, totuși, multe afaceri care și-au mutat activitatea pe internet în proporții foarte mari și au avut parte de un succes incredibil. Această mutare este benefică atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor, deoarece întregul proces este mult mai comod și mai rapid.

Noi suntem echipa Venio și scopul nostru îl reprezintă relansarea afacerilor care au avut de suferit în timpul pandemiei Covid-19. Bineînțeles, nu ne putem rezuma la atât. Nu este nevoie să ai o experiență extraordinară în domeniul afacerilor. Dacă ai o mică întreprindere abia deschisă, te putem ajuta să-ți promovezi produsele sau serviciile. De asemenea, punem la dispoziție ofertele tale oricui este interesat să cumpere un produs din cele oferite de tine.

Susținem producătorii locali

Producția de echipamente de protecție a devenit extrem de profitabilă în această perioadă din viața noastră. Multe firme de croitorie și-au încetat activitatea obișnuită și s-au specializat în scurt timp pe producerea diverselor echipamente de protecție atât pentru spitale, cât și pentru uz casnic.

Având în vedere faptul că Facebook tocmai a oprit promovarea de asemenea produse, platforma noastră reprezintă o oportunitate pe care firmele o pot utiliza pentru a-și promova produsele.

 Astfel vei găsi pe Venio foarte multe produse din categoria echipamentelor de protecție individuală, precum măști, combinezoane și dezinfectanți.

Pe de altă parte, vânzările serviciilor pentru evenimente private au avut aceeași soartă. Activitățile au scăzut dramatic și companiile care ofereau astfel de servicii au suferit pierderi foarte mari. Evenimentele la care serviciile foto-video erau necesare nu s-au mai ținut din cauza pandemiei ( nunți, botezuri, ședințe foto etc.). Platforma noastră vine în ajutorul acestor firme prin promovarea serviciilor acestora în mediul online. Astfel, dacă vei avea nevoie de servicii foto-video pentru un eveniment privat restrâns vei putea găsi în piața de oferte de pe platforma noastră oferta potrivită pentru nevoile tale.

De ce Venio?

Beneficiile platformei noastre pot fi privite din două mari direcții:

  1. Susținem micile afaceri care au avut probleme din cauza pandemiei de Covid-19. Astfel acestea își vor putea ridica din nou cifrele de afaceri și se vor putea concentra pe activitățile desfășurate inițial.
  2. Eficientizăm procesul de cumpărare. Persoanele pot cumpăra produse în doar câteva click-uri.

Realizăm, astfel, o strânsă legătură între client și vânzător, de pe urma căreia ambele părți au de câștigat.

Ce trebuie să fac?

Ofertele puse la dispoziție de furnizori pot fi găsite pe platforma noastră, accesând piața de oferte: https://venio.ro/piata-de-oferte .

Pentru furnizori, procesul este la fel de simplu. Tot ce trebuie să faci este să accesezi https://app.venio.ro și să-ți creezi un cont. Procesul durează doar câteva minute. După crearea contului, vei putea crea și edita propriile oferte care vor fi puse la dispoziția clienților pe piața de oferte a platformei:  https://venio.ro/piata-de-oferte .

De asemenea, furnizorii care își crează cont până la sfârșitul anului 2020 vor avea cadou zece oferte pe care să le pună pe platformă la dispoziția clienților.

În concluzie, platforma noastră este ideală pentru a facilita vânzarea și cumpărarea bunurilor și serviciilor. Atât cumpărătorii, cât și comercianții vor avea de câștigat de pe urma utilizării Venio.