Importanta furnizorului potrivit pentru evenimentul tau – locatia

Evenimentul de suflet pentru care ai așteptat atât de mult timp trebuie să fie perfect. E important pentru tine să știi că ai toate detaliile stabilite și că nimic nu poate să meargă greșit în ziua cea mare.
Ai depus multă atenție la detalii și vrei ca totul să decurgă liniștit.

Primul lucru de care trebuie să te îngrijești este locația unde o să ai evenimentul.

Foto de Sooz – Unsplash.com

Uite mai jos câteva sfaturi practice pe care să le ai în vedere:

  • Înainte să mergi fizic la locație și să afli detalii, încearcă să cauți recenzii pe internet. E foarte important să vezi cum au decurs evenimentele altor persoane și cum a fost interacțiunea cu personalul locației.
  • În funcție de ce eveniment planifici, fie că este nuntă sau botez, ori alt tip de petrecere privată, mergi la locație să cunoști personalul de acolo. Interacțiunea cu un manager dedicat și amabil o să fie un succes pentru următorii pași.
  • Trebuie să ai o estimare a numărului de invitați. Contractul cu locația se bazează pe această estimare. Ulterior, este foarte important să ții legătura cu invitații și să le ceri confirmarea că vor fi prezenți sau nu la evenimentul tău. De obicei invitații care nu vor veni se vor feri să te refuze, însă trebuie să faci cunoscut faptul că nu te deranjează și că răspunsul este important pentru tine în planificarea evenimentului.
  • Nu în ultimul rând, planifică aranjarea meselor. E foarte important să faci asta din timp, pentru ca toată lumea să știe unde va fi locul pe care trebuie să se așeze. Aici locația te poate ajuta cu o listă a tuturor invitaților și aranjarea lor pe fiecare masă, pe care o pot plasa la intrarea în locație.

Poți să găsești locații pe https://venio.ro sau poți să ne sugerezi o locație care ți-a plăcut la contact@venio.ro, precum și niște gânduri despre interacțiunea cu personalul acelei locații.


Succes la planificarea evenimentului! 🙂